Bureautje op maat gemaakt

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

Het Noteboompje bureau bureautje buro burootje steigerhout gebruikt white wash grey wash z-poten staal industrieelDeze weken staan in het teken van ons bureautje op maat. Wil jij ook een industriële look in je interieur, maar kun je geen passend bureautje vinden? Wij maken ze in verschillende maten en kleuren. Zo hebben we sinds kort hebben de mogelijkheid om voor verschillende bladen te kiezen: blank geschaafd nieuw steigerhout (wat je eventueel zelf op kleur kunt brengen), nieuw geschaafd steigerhout met grey wash, nieuw geschaafd steigerhout met white wash en natuurlijk het gebruikte steigerhout waarmee we dit bureautje ooit voor het eerst maakten. Onze bureaus hebben inmiddels hun weg gevonden naar verschillende woonkamers, studeerkamers, werkruimtes en kinderkamers.

Bureaus met een lengte tot 120 cm kunnen we versturen. Het bureautje wordt bij ons eerst compleet gemonteerd, zodat alle schroefgaten op de juiste positie zitten. Daarna wordt het gedemonteerd verstuurd en kun je het zelf d.m.v. 20 meegeleverde schroeven in elkaar zetten. Wij maken vooraf een foto van het bureau, zodat je kunt zien hoe het in elkaar gezet dient te worden. De planken en poten zijn van nummers voorzien, zodat het in elkaar zetten een fluitje van een cent is. Het enige wat je nodig heb is een schroevendraaier (of accuschroefmachine).
Bureaus die langer zijn dan 120 cm worden niet verzonden en dienen in Meppel afgehaald te worden. Voor het (eigen) vervoer kan het bureautje gedemonteerd worden en thuis d.m.v. 20 meegeleverde schroeven weer in elkaar gezet worden. 

Voor de poten maken we gebruik van vierkante stalen profielen van 4 cm breed. Deze kunnen we eventueel voor je behandelen met olie om roestvorming en afgeven tegen te gaan. We zijn druk bezig om naast de Z-poten ook poten in andere vormen te gaan maken. Heb je misschien suggesties of eigen wensen? Laat het ons snel weten! Je kunt hier contact met ons opnemen.

 

 

zagen, slijpen en lassen....
Het Noteboompje bureau bureautje buro burootje steigerhout gebruikt white wash grey wash z-poten staal industrieel
white wash
Het Noteboompje bureau bureautje buro burootje steigerhout gebruikt white wash grey wash z-poten staal industrieel
grey wash