Het Noteboompje gaat de tuin in (outdoorkussens en tuinposters)

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

Ben jij ook helemaal toe aan de zomer? Wij wel! Vandaar dat we de categorie ‘In de tuin’ toegevoegd hebben. We zijn druk bezig om deze nieuwe categorie te vullen met artikelen. Uiteraard zijn ook deze producten weer voorzien van eigen ontwerpen.

tuinposter tuinposters buitenposter buitenposters outdoorposter outdoorpostersDe eerste nieuwe serie bestaat uit tuinposters. Maak je tuin of balkon net zo gezellig als je woonkamer met onze tuinposters! De tuinposters zijn gemaakt van 510 grams pvc-doek.
Ze zijn geschikt voor buitengebruik, zijn scheurvast en waterafstotend. Dit materiaal wordt veel toegepast voor spandoeken. De tuinposter is voorzien van ringen in de hoeken om hem te kunnen bevestigen aan een muur of schutting.
De tuinposters hebben een afmeting van 50 x 70 cm.

 

noteboompje tuinkussen buitenkussen outdoorkussen tuinkussens buitenkussens outdoor kussen outdoor kussens outdoorkussens zwart wit zwartwit monochroom zwart-wit balkonkussen sierkussen sierkussensDe twee serie bestaat uit onze outdoorkussens. De outdoorkussens kun je aan twee kanten gebruiken en zijn gemaakt van polyester en zijn waterafstotend.
De kussens worden geleverd met een goed gevulde binnenkussen, zodat je lekker relaxed in je loungebank kunt chillen!
Het formaat van de outdoorkussen is 40 x 40 cm.