Nieuw toegevoegd aan de shop: handgekleurde kaarsen!

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

Nadat we voor ilovemeppel.nl de Meppeler Toren Kaars ontworpen en gegoten hebben, leek het ons het juiste moment om kaarsen aan het assortiment van Het Noteboompje toe te voegen.

dip dye kaars tafelkaars grijs mintgroen mint groen kriskras kaarsen dey dy hangedipt hand gedipte geverfde kaars het noteboompjeWe zijn begonnen met het maken van dip dye kaarsen. Als basis hiervoor gebruiken we een witte tafelkaars. Door de kaars in gesmolten kaarsvet van een andere kleur te dompelen kun je de leukste patronen op de kaars creëren. Zo hebben we bijvoorbeeld onze kriskraskaars en de kruislings kaars.

Ook hebben we een dip dye kaars gemaakt waar ook een afbeelding van een bloem op verwerkt is!

We zijn druk bezig om meerdere kleuren en varianten toe te voegen aan de shop! We zitten nog vol leuke ideeën.

 

marmerkaars kaars neon roze neon oranje neon geel fluor oranje fluor geel fluor roze fluo oranje fluo geel fluo roze tafelkaars kaarsen marble candle hangedipt hand gedipte geverfde kaars het noteboompjeDaarna hebben we ons verdiept in het marbelen van kaarsen. Met behulp van deze marmer-techniek kun je de tofste creaties maken! Doordat het bad waarin je de kaars doopt elke keer een uniek patroon heeft is ook elke kaars uniek!

Als je dan ook nog eens met verschillende dip-technieken werkt, is het elke keer weer een verrassing welk patroon er tevoorschijn komt! De kleuren van de marmerkaarsen is intenser dan de kleuren van de dip dye kaarsen. Hiernaast zie je de afbeelding van onze neonexplosie.

Voor wie dit toch iets te heftig is: we hebben ook ingetogener kleuren in het assortiment. Neem gerust een kijkje bij onze marmerkaarsen!