Pre-order de agenda voor 2019 nu!

with Geen reacties

Begin 201noteboompje agenda jaaragenda zwart wit zwartwit zwart-wit doodle quotes 20199 goed met deze leuke agenda van Het Noteboompje. Hij is opgemaakt in de stijl die je van ons gewend bent. De agenda is voorzien van een harde kaft, een hardcover dus en is voorzien van een leeslint.

De agenda heeft een overzichtelijke indeling met 1 week op 2 pagina’s. Met genoeg ruimte voor al je afspraken. Ook is bij elke week nog extra ruimte voor een to do list.

  • hardcover, voorzien van een leeslint
  • verjaardagskalender
  • jaarkalender
  • feestdagen en vakanties
  • pagina voor je persoonlijke gegevens
  • ruimte adressen
  • leuke quotes
  • alle dagen hebben evenveel schrijfruimte, dus ook de zaterdag en zondag kun je lekker vol plannen

 

Pre-order deze agenda nu!

noteboompje agenda jaaragenda zwart wit zwartwit zwart-wit doodle quotes 2019

Nu ook stalen O-poten in het programma!

with Geen reacties

O-poten bureau bureautje buro burootje bureaus bureau's buro's tafel tafeltje gebruikt steigerhout metaal buis staal profiel gelast industrieel stoer het noteboompjeOnze nieuwe O-poten

Ben je op zoek naar een robuustere look voor je bureau dan onze Z-poten? Dan kun je vanaf nu ook kiezen een setje O-poten onder je bureautje! De O-poten zijn ook uit stalen profielen van 4×4 cm gemaakt en kunnen zowel behandeld als onbehandeld geleverd worden. Het behandelen met olie vermindert de kans op roest en afgeven.

Compleet bureau of losse poten

Ook nu weer kun je ervoor kiezen om een compleet bureau te bestellen met een lengte tussen 1 en 1,5 meter, voorzien van een steigerhouten blad. Wil je liever een ander blad naar keuze monteren, maar wel deze mooie O-poten gebruiken? Geen probleem: ze zijn ook in verschillende afmetingen als losse potenset te bestellen.

Het Noteboompje gaat de tuin in (outdoorkussens en tuinposters)

with Geen reacties

Ben jij ook helemaal toe aan de zomer? Wij wel! Vandaar dat we de categorie ‘In de tuin’ toegevoegd hebben. We zijn druk bezig om deze nieuwe categorie te vullen met artikelen. Uiteraard zijn ook deze producten weer voorzien van eigen ontwerpen.

tuinposter tuinposters buitenposter buitenposters outdoorposter outdoorpostersDe eerste nieuwe serie bestaat uit tuinposters. Maak je tuin of balkon net zo gezellig als je woonkamer met onze tuinposters! De tuinposters zijn gemaakt van 510 grams pvc-doek.
Ze zijn geschikt voor buitengebruik, zijn scheurvast en waterafstotend. Dit materiaal wordt veel toegepast voor spandoeken. De tuinposter is voorzien van ringen in de hoeken om hem te kunnen bevestigen aan een muur of schutting.
De tuinposters hebben een afmeting van 50 x 70 cm.

 

noteboompje tuinkussen buitenkussen outdoorkussen tuinkussens buitenkussens outdoor kussen outdoor kussens outdoorkussens zwart wit zwartwit monochroom zwart-wit balkonkussen sierkussen sierkussensDe twee serie bestaat uit onze outdoorkussens. De outdoorkussens kun je aan twee kanten gebruiken en zijn gemaakt van polyester en zijn waterafstotend.
De kussens worden geleverd met een goed gevulde binnenkussen, zodat je lekker relaxed in je loungebank kunt chillen!
Het formaat van de outdoorkussen is 40 x 40 cm.

Plexiglashanger / plexiglas hanger / hanger plexiglas

with Geen reacties

zomer hello summer op plexiglas plexiglashanger print op plexiglas foto op glas print op acrylaat acrylaatprint, foto op acryl acrylfoto foto op glas, glasfoto foto op plexiglas foto op kunststof foto op plastic acrylprint glasprint plexiglasprinthet noteboompjeNa de recente introductie van onze serie prints op plexiglas, hebben we nu een nieuwe variant toegevoegd: de plexiglashanger! De plexiglashanger heeft een gat waardoor je hem met een mooi touwtje of onze S-haak ergens aan kunt hangen: bijvoorbeeld in één van onze showrekken. De plexiglas hanger is er in 2 afmetingen: 6 en 15 cm.

De plexiglas hangers staan reeds online en ze zijn op dit moment in productie. De eerste plexiglas hangers verwachten we uiterlijk binnen 2 weken. Je kunt dus nu een pre-order van een plexiglas hanger plaatsen. De complete bestelling wordt uitgeleverd op het moment dat wij de plexiglashangers binnen krijgen.

hommel op plexiglas print op plexiglas foto op glas print op acrylaat acrylaatprint, foto op acryl acrylfoto foto op glas, glasfoto foto op plexiglas foto op kunststof foto op plastic acrylprint glasprint plexiglasprinthet noteboompjeDe afbeelding is op de achterkant van de plexiglashanger geprint, zodat de voorkant z’n glans behoudt, waardoor het resultaat supermooi is! De hanger van plexiglas is een mooie aanvulling op de kaarten, posters die wij op dit moment in ons assortiment hebben.

Zaterdag 16 december 2017 staan we op de Kerstmarkt Meppel (Zomerdijk: Gamma, Welkoop, Primo en Concordia)

with Geen reacties

Zaterdag 16 december 2017 kerstmarkt Meppel (Zomerdijk: Gamma, Welkoop, Primo en Concordia) Het NoteboompjeZaterdag 16 december 2017 staan we met Het Noteboompje op de Kerstmarkt Meppel aan de Zomerdijk (op het terrein van de Welkoop, Gamma, Primo en Concordia). De kerstmarkt vindt plaats tussen 11.00 – 16.00 uur.
Je kunt ons achterin de showroom van Concordia keuken & bad vinden. Dus ook al is het koud of regenachtig, bij onze stand is het altijd lekker aangenaam!

Uiteraard nemen we onze populaire showrekken (met en zonder voet) mee, waaraan je de leukste kaartjes, posters en andere kerstspulletjes aan kunt hangen. De benodigde clips, klemmetjes en haakjes nemen we ook we mee. Uiteraard zullen ook onze 2 nieuwste kerstproducten niet ontbreken: het hert en de kerstboom op plexiglas! Maar ook onze collectie leuke kerststickers en kerstkaartjes nemen we mee. En december is natuurlijk de ideale maand om een bureaulegger of weekplanner voor het komende jaar te kopen. Leuk voor jezelf of als kerstcadeau misschien!

Natuurlijk zullen we een leuke kerstaanbieding hebben tijdens deze kerstmarkt! Dus woon je in de buurt van Meppel, bezoek de kerstmarkt (en ons in het bijzonder…. ) op zaterdag 16 december aan de Zomerdijk. Het wordt een kerstmarkt vol gezelligheid, met Kinderwinterwonderland met Oud Hollandse spelletjes, chocoladewens maken en veel meer…
Ook aan de inwendige mens is gedacht: bratwurst, oliebollen, erwtensoep en kookdemonstraties! En ook al ligt er nog geen natuurijs, je kunt je lekker uitleven op de schaatsbaan op het terrein.

Kortom, reden genoeg om zaterdag 16 december langs te komen op de Kerstmarkt Meppel, met meer dan 70 stands en de toegang is gratis! Wat wil je nog meer…..

Leuk toch!

 

Groetjes,

Roel en Marinda

 

1 2 3 4 6