Je bent nog niet te laat voor een vaderdagcadeau!

with Geen reacties

Het Noteboompje notitieblaadjeshouder vaderdag beton betonnen cement cementenZondag 18 juni is het weer vaderdag. Bestel snel een origineel cadeau voor de liefste vader van de wereld!
Wat dacht je van deze leuke notitieblaadjeshouder met de tekst:
‘Voor de allerliefste papa!’

Deze staat ook mooi voor naast het cementen pennenbakje.

 

 

 

 

 

Het Noteboompje kaart woonkaart zwartwit zwart-wit zwart wit monochrome monochroom vaderdag super papa superpapaGeef je geen cadeautjes, maar wil je hem toch laten weten dat hij een echte Superpapa is?
Dan stuur je hem toch ons originele kaartje ‘Superpapa’.

Rekje van Het Noteboompje vandaag in de krant!

with Geen reacties

rekje het noteboompje showrek showrekje draadrek gaas gaasrek kaarthouder fotohouder krant valentijn Valentijnsdag katern dagblad Brabants Dagblad, BN De Stem, Eindhovens Dagblad, De Stentor, PZC, Tubantia en De GelderlanderEen rekje van Het Noteboompje heeft de krant gehaald! In het kader van Valentijnsdag heeft De Persgroep een pagina gewijd aan speciale kaarthouders. Ons rekje (showrek 20×30) staat prominent in beeld op deze pagina! Deze pagina is geplaatst in het Brabants Dagblad, BN De Stem, Eindhovens Dagblad, De Stentor, PZC, Tubantia en De Gelderlander. Zomaar in 6 verschillende kranten!

rekje het noteboompje showrek showrekje draadrek gaas gaasrek kaarthouder fotohouder krant valentijn Valentijnsdag katern dagblad Brabants Dagblad, BN De Stem, Eindhovens Dagblad, De Stentor, PZC, Tubantia en De GelderlanderTjonge, wat leuk zeg om ons zelfbedachte rekje zo uitgelicht te zien. We hebben de krant zelf nog niet, want hij komt niet uit bij ons in de regio. Gelukkig woont er familie in het zuiden, dus we hadden al vroeg een berichtje met foto’s van de pagina (en ons rekje in het bijzonder) gekregen. Best wel een beetje trots hierop!

We hebben dit showrekje in verschillende maten en met een voet van gebruikt steigerhout en nieuw steigerhout. Zo past er altijd wel eentje in jouw interieur! Bekijk al onze showrekken via deze link.

 

bron foto: BN De Stem

Instagram winactie

with Geen reacties

Instagram Winactie win 20 euro shoptegoed bij Het NoteboompjeInstagram Winactie

Deel je in januari of februari een foto van één of meer van onze producten in jouw interieur op Instagram, dan maak je kans op 20 euro shoptegoed. Je krijgt ook nog eens de verzending gratis.
Wat moet je doen?
Volg ons op Instagram
– Plaats een foto van onze producten in je feed
– Tag @hetnoteboompje in je foto
– Vermeld #hetnoteboompje in je post
– Zorg dat je profiel openbaar is

In de eerste week van maart zullen we de mooiste foto uitzoeken en de winnaar bekend maken.
Succes! 🍀

Groetjes, Roel en Marinda

Bureautje met steigerhout en onderstel van onbehandeld staal (Z-poot)

with Geen reacties

bureau bureautje tafel tafeltje gebruikt steigerhout metaal buis staal profiel gelast industrieel stoer het noteboompjeTja, ook dit is dus weer zo’n product dat ontstaan is doordat Marinda graag iets wilde hebben. Ditmaal kwam er vanwege een herinrichting in de woonkamer een muur vrij waar mooi een leuk bureautje zou kunnen staan. Zoals dat hier thuis gaat, begin ik gelijk mee te denken en voordat we er erg in hebben sta ik weer in de werkplaats te zagen, slijpen en lassen……
Dat was alweer een tijdje terug. Bij het inrichten van de stand voor de weekendmarket leek het ons leuk om onze stationery op het bureautje uit te stallen. Maar ja, dan moet de boel thuis weer overhoop en eigenlijk is ons eigen bureautje ook wat te ondiep (diepte moest gelijk zijn aan het vintage ladenkastje ernaast). Conclusie: Dan maken we er toch nog eentje met een wat meer standaardafmeting. En zo hebben we dus weer een nieuw product erbij.

De standaardafmeting van het bureautje is 140 x 50 x 73 cm, maar we kunnen hem op elke gewenste maat voor je maken!

Je vindt het bureau hier.

Nu ook leveringen aan België (betaling mogelijk via Bancontact)

with Geen reacties

Gezien de verschillende aanvragen vanuit België hebben we besloten om ook aan België te leveren.
De vaste verzendkosten bedragen € 10,00 en verzending gaat altijd via de pakketdienst van PostNL.

Om het betaalgemak te vergroten hebben we gekozen om naast bankoverschrijving ook betalingen via Bancontact (voorheen Mister Cash) te accepteren. Op deze wijze hebben wij de betalingen sneller binnen en kunnen de bestellingen dus ook eerder verstuurd worden. We hopen hiermee aan de wensen van de Belgische bezoekers van Het Noteboompje voldaan te hebben!

1 2 3 4 5