Nieuw toegevoegd aan de shop: handgekleurde kaarsen!

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

Nadat we voor ilovemeppel.nl de Meppeler Toren Kaars ontworpen en gegoten hebben, leek het ons het juiste moment om kaarsen aan het assortiment van Het Noteboompje toe te voegen.

dip dye kaars tafelkaars grijs mintgroen mint groen kriskras kaarsen dey dy hangedipt hand gedipte geverfde kaars het noteboompjeWe zijn begonnen met het maken van dip dye kaarsen. Als basis hiervoor gebruiken we een witte tafelkaars. Door de kaars in gesmolten kaarsvet van een andere kleur te dompelen kun je de leukste patronen op de kaars creëren. Zo hebben we bijvoorbeeld onze kriskraskaars en de kruislings kaars.

Ook hebben we een dip dye kaars gemaakt waar ook een afbeelding van een bloem op verwerkt is!

We zijn druk bezig om meerdere kleuren en varianten toe te voegen aan de shop! We zitten nog vol leuke ideeën.

 

marmerkaars kaars neon roze neon oranje neon geel fluor oranje fluor geel fluor roze fluo oranje fluo geel fluo roze tafelkaars kaarsen marble candle hangedipt hand gedipte geverfde kaars het noteboompjeDaarna hebben we ons verdiept in het marbelen van kaarsen. Met behulp van deze marmer-techniek kun je de tofste creaties maken! Doordat het bad waarin je de kaars doopt elke keer een uniek patroon heeft is ook elke kaars uniek!

Als je dan ook nog eens met verschillende dip-technieken werkt, is het elke keer weer een verrassing welk patroon er tevoorschijn komt! De kleuren van de marmerkaarsen is intenser dan de kleuren van de dip dye kaarsen. Hiernaast zie je de afbeelding van onze neonexplosie.

Voor wie dit toch iets te heftig is: we hebben ook ingetogener kleuren in het assortiment. Neem gerust een kijkje bij onze marmerkaarsen!

Aanschaf van een lasersnijder!

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

Groot nieuws: we hebben de stap genomen om een lasersnijder/-graveerder aan te schaffen!

Na veel onderzoekwerk hebben we gekozen voor de volgende CO2 laser van GCC: De Laserpro X252 met een 80W laser. Hiermee kunnen we verschillende materialen bewerken: hout, plexiglas, karton, rubber (stempels) etc. We hebben al een hoop leuke ideeën in ons hoofd. Op dit moment zijn we vooral bezig het het testen van de lasersnijder met verschillende materialen. Uiteraard hebben we stiekem al enkele accessoires voor onszelf gemaakt!

Hieronder een filmpje (8x versneld) van het lasersnijden van een wandklok uit berkenhout :

 

Pre-order de agenda voor 2019 nu!

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

Begin 201noteboompje agenda jaaragenda zwart wit zwartwit zwart-wit doodle quotes 20199 goed met deze leuke agenda van Het Noteboompje. Hij is opgemaakt in de stijl die je van ons gewend bent. De agenda is voorzien van een harde kaft, een hardcover dus en is voorzien van een leeslint.

De agenda heeft een overzichtelijke indeling met 1 week op 2 pagina’s. Met genoeg ruimte voor al je afspraken. Ook is bij elke week nog extra ruimte voor een to do list.

  • hardcover, voorzien van een leeslint
  • verjaardagskalender
  • jaarkalender
  • feestdagen en vakanties
  • pagina voor je persoonlijke gegevens
  • ruimte adressen
  • leuke quotes
  • alle dagen hebben evenveel schrijfruimte, dus ook de zaterdag en zondag kun je lekker vol plannen

 

Pre-order deze agenda nu!

noteboompje agenda jaaragenda zwart wit zwartwit zwart-wit doodle quotes 2019

Nu ook stalen O-poten in het programma!

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

O-poten bureau bureautje buro burootje bureaus bureau's buro's tafel tafeltje gebruikt steigerhout metaal buis staal profiel gelast industrieel stoer het noteboompjeOnze nieuwe O-poten

Ben je op zoek naar een robuustere look voor je bureau dan onze Z-poten? Dan kun je vanaf nu ook kiezen een setje O-poten onder je bureautje! De O-poten zijn ook uit stalen profielen van 4×4 cm gemaakt en kunnen zowel behandeld als onbehandeld geleverd worden. Het behandelen met olie vermindert de kans op roest en afgeven.

Compleet bureau of losse poten

Ook nu weer kun je ervoor kiezen om een compleet bureau te bestellen met een lengte tussen 1 en 1,5 meter, voorzien van een steigerhouten blad. Wil je liever een ander blad naar keuze monteren, maar wel deze mooie O-poten gebruiken? Geen probleem: ze zijn ook in verschillende afmetingen als losse potenset te bestellen.

Het Noteboompje gaat de tuin in (outdoorkussens en tuinposters)

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

Ben jij ook helemaal toe aan de zomer? Wij wel! Vandaar dat we de categorie ‘In de tuin’ toegevoegd hebben. We zijn druk bezig om deze nieuwe categorie te vullen met artikelen. Uiteraard zijn ook deze producten weer voorzien van eigen ontwerpen.

tuinposter tuinposters buitenposter buitenposters outdoorposter outdoorpostersDe eerste nieuwe serie bestaat uit tuinposters. Maak je tuin of balkon net zo gezellig als je woonkamer met onze tuinposters! De tuinposters zijn gemaakt van 510 grams pvc-doek.
Ze zijn geschikt voor buitengebruik, zijn scheurvast en waterafstotend. Dit materiaal wordt veel toegepast voor spandoeken. De tuinposter is voorzien van ringen in de hoeken om hem te kunnen bevestigen aan een muur of schutting.
De tuinposters hebben een afmeting van 50 x 70 cm.

 

noteboompje tuinkussen buitenkussen outdoorkussen tuinkussens buitenkussens outdoor kussen outdoor kussens outdoorkussens zwart wit zwartwit monochroom zwart-wit balkonkussen sierkussen sierkussensDe twee serie bestaat uit onze outdoorkussens. De outdoorkussens kun je aan twee kanten gebruiken en zijn gemaakt van polyester en zijn waterafstotend.
De kussens worden geleverd met een goed gevulde binnenkussen, zodat je lekker relaxed in je loungebank kunt chillen!
Het formaat van de outdoorkussen is 40 x 40 cm.