Wie wij zijn

Wij zijn Roel en Marinda en we wilden graag een webshop beginnen om onze eigen producten te verkopen. Door onze verschillende achtergronden vormen wij een goed team om producten te ontwerpen en te maken. Roel heeft een technische en ICT-achtergrond en is altijd bezig om dingen te bedenken, maken en repareren. Marinda is al jaren werkzaam in het familiebedrijf Drukkerij Kleen als ontwerper/DTP-er. Het mag dus duidelijk zijn dat Marinda degene is met het oog voor ontwerp en dat Roel het bedachte (meestal) kan omzetten in een tastbaar product.

 

Waarom deze webshop

Marinda ontwerpt graag kaarten, posters, stationery etc. Een mooi assortiment en een hoop ideeën waren dus reeds voorhanden. Voor onze eigen inrichting leek het ons leuk om een aantal voorwerpen van cement te maken. Het begon met een lamp en werd al snel gevolgd door andere cementen producten. Dit bleek echter zo leuk om te doen en het resultaat was zo mooi, dat dit wel eens een extra van een webshop zou kunnen worden. Dit was het moment dat we ook daadwerkelijk besloten om een eigen webshop op te zetten. De site werd gemaakt (hetgeen ook tot de dagelijkse werkzaamheden van Roel behoort) en vele uren later waren we tevreden over het geheel.

 

Onze producten

Inmiddels hebben wij al breed assortiment opgebouwd, bestaande uit kaarten, posters, papierwaren, stationery, woonaccessoires, bureauaccessoire, lampen en bureaus. Alle producten worden door onszelf gemaakt en er komen er steeds meer bij, aangezien we steeds weer nieuwe dingen bedenken die we zelf leuk vinden! Zo zijn bijvoorbeeld ook onze lampen en bureaus in het assortiment gekomen. Want onze gedachte is steeds: Tja, als wij het leuk vinden, waarom zouden er dan niet meer mensen zijn die het willen hebben…
Begin 2019 hebben we een lasersnijder aangeschaft om het assortiment nog verder uit te breiden. De mogelijkheden met deze machine zijn bijna eindeloos.

 

Tot slot

We hopen dat je met plezier door de producten zult neuzen en dat er iets bijzit wat je aanspreekt!

 

Groetjes,

Roel en Marinda