Plexiglashanger / plexiglas hanger / hanger plexiglas

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

zomer hello summer op plexiglas plexiglashanger print op plexiglas foto op glas print op acrylaat acrylaatprint, foto op acryl acrylfoto foto op glas, glasfoto foto op plexiglas foto op kunststof foto op plastic acrylprint glasprint plexiglasprinthet noteboompjeNa de recente introductie van onze serie prints op plexiglas, hebben we nu een nieuwe variant toegevoegd: de plexiglashanger! De plexiglashanger heeft een gat waardoor je hem met een mooi touwtje of onze S-haak ergens aan kunt hangen: bijvoorbeeld in één van onze showrekken. De plexiglas hanger is er in 2 afmetingen: 6 en 15 cm.

De plexiglas hangers staan reeds online en ze zijn op dit moment in productie. De eerste plexiglas hangers verwachten we uiterlijk binnen 2 weken. Je kunt dus nu een pre-order van een plexiglas hanger plaatsen. De complete bestelling wordt uitgeleverd op het moment dat wij de plexiglashangers binnen krijgen.

hommel op plexiglas print op plexiglas foto op glas print op acrylaat acrylaatprint, foto op acryl acrylfoto foto op glas, glasfoto foto op plexiglas foto op kunststof foto op plastic acrylprint glasprint plexiglasprinthet noteboompjeDe afbeelding is op de achterkant van de plexiglashanger geprint, zodat de voorkant z’n glans behoudt, waardoor het resultaat supermooi is! De hanger van plexiglas is een mooie aanvulling op de kaarten, posters die wij op dit moment in ons assortiment hebben.