Print op plexiglas / plexiglasprint

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

Print op plexiglas

kerstboom op plexiglas print op plexiglas foto op glas acrylprint glasprint plexiglasprint winter kerst kerstmis christmas x-mas xmas het noteboompjeDe periode rond kerst is een uitstekend moment om weer een nieuw product te lanceren in onze webshop: De print op plexiglas.
Het is weer eens wat anders dan een foto of poster van papier. De afbeelding wordt op de achterkant van het plexiglas wordt geprint. Hierdoor heeft de voorkant een mooie egale glans, waardoor het resultaat supermooi is!

Ter introductie van de print op plexiglas hebben we gekozen voor 2 winterse afbeeldingen: Kerstboom op plexiglas en Hert op plexiglas. Beide prints op plexiglas hebben het formaat A5 (21 x 14,8 cm). De ene is staand en de andere liggend. Uiteraard zullen we deze collectie de komende tijd uitbreiden met andere mooie prints. Houd onze site dus in de gaten!

Tip: Zet voor een speciaal effect eens een elektrisch(!) theelichtje achter de print op plexiglas!

Je kunt het plexiglas tegen de wand zetten, maar uiteraard wilden we ook een houder speciaal voor dit nieuwe product maken. Een uitgelezen kans om ook een nieuwe houtsoort naast ons kenmerkende steigerhout te introduceren.

Nieuwe houtsoort

plexiglashouder staand A5 plexiglasprint print op plexiglasWe hebben gekozen voor een mooie stijlvolle variant van het multiplex. Het hout is opgebouwd uit laagjes van verschillende houtsoorten. Hierdoor krijg je een mooi effect aan de zijkanten van het hout. De print op plexiglas past precies in de sleuf die in de houder zit, waardoor deze zeer stabiel onder een vaste hoek staat. De houder is er zowel voor de staande als liggende variant.

 

 

 

Groetjes,

Roel & Marinda