Rekje van Het Noteboompje vandaag in de krant!

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

rekje het noteboompje showrek showrekje draadrek gaas gaasrek kaarthouder fotohouder krant valentijn Valentijnsdag katern dagblad Brabants Dagblad, BN De Stem, Eindhovens Dagblad, De Stentor, PZC, Tubantia en De GelderlanderEen rekje van Het Noteboompje heeft de krant gehaald! In het kader van Valentijnsdag heeft De Persgroep een pagina gewijd aan speciale kaarthouders. Ons rekje (showrek 20×30) staat prominent in beeld op deze pagina! Deze pagina is geplaatst in het Brabants Dagblad, BN De Stem, Eindhovens Dagblad, De Stentor, PZC, Tubantia en De Gelderlander. Zomaar in 6 verschillende kranten!

rekje het noteboompje showrek showrekje draadrek gaas gaasrek kaarthouder fotohouder krant valentijn Valentijnsdag katern dagblad Brabants Dagblad, BN De Stem, Eindhovens Dagblad, De Stentor, PZC, Tubantia en De GelderlanderTjonge, wat leuk zeg om ons zelfbedachte rekje zo uitgelicht te zien. We hebben de krant zelf nog niet, want hij komt niet uit bij ons in de regio. Gelukkig woont er familie in het zuiden, dus we hadden al vroeg een berichtje met foto’s van de pagina (en ons rekje in het bijzonder) gekregen. Best wel een beetje trots hierop!

We hebben dit showrekje in verschillende maten en met een voet van gebruikt steigerhout en nieuw steigerhout. Zo past er altijd wel eentje in jouw interieur! Bekijk al onze showrekken via deze link.

 

bron foto: BN De Stem