Zaterdag 16 december 2017 staan we op de Kerstmarkt Meppel (Zomerdijk: Gamma, Welkoop, Primo en Concordia)

geplaatst in: Nieuwtjes | 0

Zaterdag 16 december 2017 kerstmarkt Meppel (Zomerdijk: Gamma, Welkoop, Primo en Concordia) Het NoteboompjeZaterdag 16 december 2017 staan we met Het Noteboompje op de Kerstmarkt Meppel aan de Zomerdijk (op het terrein van de Welkoop, Gamma, Primo en Concordia). De kerstmarkt vindt plaats tussen 11.00 – 16.00 uur.
Je kunt ons achterin de showroom van Concordia keuken & bad vinden. Dus ook al is het koud of regenachtig, bij onze stand is het altijd lekker aangenaam!

Uiteraard nemen we onze populaire showrekken (met en zonder voet) mee, waaraan je de leukste kaartjes, posters en andere kerstspulletjes aan kunt hangen. De benodigde clips, klemmetjes en haakjes nemen we ook we mee. Uiteraard zullen ook onze 2 nieuwste kerstproducten niet ontbreken: het hert en de kerstboom op plexiglas! Maar ook onze collectie leuke kerststickers en kerstkaartjes nemen we mee. En december is natuurlijk de ideale maand om een bureaulegger of weekplanner voor het komende jaar te kopen. Leuk voor jezelf of als kerstcadeau misschien!

Natuurlijk zullen we een leuke kerstaanbieding hebben tijdens deze kerstmarkt! Dus woon je in de buurt van Meppel, bezoek de kerstmarkt (en ons in het bijzonder…. ) op zaterdag 16 december aan de Zomerdijk. Het wordt een kerstmarkt vol gezelligheid, met Kinderwinterwonderland met Oud Hollandse spelletjes, chocoladewens maken en veel meer…
Ook aan de inwendige mens is gedacht: bratwurst, oliebollen, erwtensoep en kookdemonstraties! En ook al ligt er nog geen natuurijs, je kunt je lekker uitleven op de schaatsbaan op het terrein.

Kortom, reden genoeg om zaterdag 16 december langs te komen op de Kerstmarkt Meppel, met meer dan 70 stands en de toegang is gratis! Wat wil je nog meer…..

Leuk toch!

 

Groetjes,

Roel en Marinda